!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagnatt, javisst.
Kom nyss hem, det blev en fékväll åter igen, jag agera kusk, vem sku ha trott de?

Klockan är exact 03:00 och här sitter jag, arg på mig själv över allt latas o ätande. Nu snackar vi att lämna bort precis allt onyttigt o börja röra på sej, för att inte glömma en ordentlig nattsömn! (under vardagarna då)
De börja ringa klockor när jag läste om mina läkarbesök, var det i Maj 2008 stod att jag vägde påriktit så lite som idag sku vara min dröm 8) hehe

Själv tycker jag de barnslig då folk går omkring om pratar om att di e feta när de kanske väger ynga 50-60 kg, lögligt.
Jag ska försöka med bra o sunda matvanor, träning o nattsömnen som e det viktigaste för mig.

Jajjamen, nu i säng, frissa imorgon (:

Godnatt

Börjar bli dags igen att säga godnatt. Hade en relativt lugn dag på jobbet (när hände de senast?), men var ändå sjukt trött när jag kom hem efter klockan 18 då jag hade varit via butiken o handlat ingredienser till vår nyttiga hemmapizza vi fixade med Linda.
Bra blev det o fy farao vad jag gillar räkor på pizza! ;)

Nå, nu skall jag kämpa 2 dagar till sen e det veckoslut, ska försöka hålla mig undan magsjukan o febern som går på jobbet. På lördag har jag fullt upp som vanligt, frissa (kl.12, hoppas jag vaknar tills de;) o därefter kanske simning och träning i Lojo med Fanny. Länge sen jag spenderade lite kvalitetstid med henne.
Såhär vad jag hört e folk påväg ut, men påriktit, har varken fiilis att besöka a8 eller Fé. Det där trodde ni inte jag sku kläcka ur mig? Haha.

Jay Sean - Do You Remember ft. Sean Paul, Lil Jon



Pusshej*

Världens sämsta måndag

Alla dagar kan inte vara bra dagar, o det märktes nog idag. Min dag har varit helt från helvete.
När e det min tur? Två är borta nu redan, snart kanske vi alla tre, det går bra nu. Har sovit sen jag kom från jobbet o tänker småningom sova för natten, ladda batterierna. Dock skulle jag behöva längre nerver, vill nån byta? Seriöst.


En lyckad onsdag

Onsdagen e snart över o den ha verkligen varit lyckad. Hade en bra dag på jobbet, kom hem, blev en lite för lång powernap men whatever, de var lite segt att stiga upp därefter men tog mej i kragen o steg upp, gymmet stod next på schema.
S.A.T.S verkar va helt kiva gym så ska gå några gånger där o kolla om jag trivs, isåfall blir de nog att träna hela våren så man påriktigt kan visa sin asigt vita kropp på stranden i sommar. Ush för vita finnar 8)

Vi hoppade av i Kajsaniemi o gick förbi jääpuisto;

Ja sku också vilja skrinna där, men äger ja skridskor ens?

 

Dessutom e de helg snart, lycka! :) Inga planer ännu, men de hinner komma en hel massa. Förra veckoslutet hann jag träffa Krista. Hon hade skaffat världens sötaste hund påriktit. Ett besök till a8 blev det, ett besök till mommo, en vakio runda med Fanny till Lojo osvosv..

 

 

Före a8. Blatte tyckte ja såg ut som en hevare me mitt armband, lol :)

 

Sov gott hörni!


Sliten

Sliten är ordet, jag är säkert den tröttaste människan i hela världen (tolka tröttast som du vill men jag syftar på sömnbrist;)
Kom nyss hem från jobbet, har fixat ihop lite mat med sambon av alla rester som fanns i frysen, de ligger lite fattigt till här på Ounasvaarantie.


Har gått o funderat på min hårfärg de senaste dagarna, själv vill jag va blond, o endast 2 andra har sagt att jag ska va blond, resten tycker brunett. Kanske jag får bli flint.


En fjantig blondin i höstas :p

 

Nu powenap, hej


Ohh happy day

Inatt var första natten på en bra lång tid som jag sov mer än 7 timmar. Dessutom sov jag bra.
Jobbdagen gick undan, slutade klockan 15. Det skulle bli en kort powernap efter jobbet, men lyckades ändå sova närmare 3 timmar. Jag älskar att sova på dagen.
Nå, senare bev det lite shopping o chill i Itis, för en stund sen fick jag massage av Nina o nu OC maraton som hållit på sen måndagkväll. Me like!

Hur sent blir det ikväll? O Vad gör vi på helgen?

Måndagsmys

Det var lite segt att komma upp ur sängen idag, igen. Folk skulle inte vilja se mig och min sambo då vi skall stiga upp för att fixa oss inför jobbet. Vi ligger i varsit rum o skriker åt varandra hur jobbigt läget är, o ingen orkar stiga upp.
8 var jag på jobbet och klockan 16 slutade jag.
Nu ligger vi här igen i vår fyra, proppmätta efter en kastrull gröt. Välkommen till pensionärslivet. Nästa vecka ska de bli ändring, jag tänker börja gymma o skippa precis allt som heter skitmat.

Måste väl börja gå o sova småningom så jag orkar imorgon, känner mig lite stressad och väntar redan på att det ska bli veckoslut, dessutom är min rygg sjuk.



Nyåret 09/10

Söndags chill

Det här veckoslutet har jag tillbringat i mitt eget hem i Helsingfors, det händer inte ofta att jag stannar här över helgerna men kände att jag behöv en rehab helg efter jul och nyårs helgerna, dock kändes det som jag skulle ha lidit av världens grymmaste krapula när jag vaknade idag och så såg jag ut med. Det kan Sara och Linda instämma som fick ett gott skratt. Då var det en lugn lördagkväll hemma tillsammans med Sara, vi kollade 3 Wallander filmer och åt oss proppmätta.

Mina lomadagar under jul & nyår var verkligen lyckade. Vet inte när jag skulle ha haft sådär roligt senast, liksom vi hängde på Santa Fé och Affes blev det några fåtal gånger. Ninas 19-årsdag var också superlyckad som vi firade på knäppen som forsatte till A8. Men vi ska inte glömma alla efterfester med NHL och vaknades till 9 på morgonen.
Ett hundratals Breezer hann man hälla i sig och ett antal pizzor till morgonmål. Tack gode Gud att vardagen är tillbaka, skulle inte länge till ha överlevt annars.

Nu tycks bloggen inte vilja som jag så kan inte ladda upp någo bilder. Suck. Men hey I FEEL GOOD och nu ska ja försöka sova. Godnatt!





Ny blogg!

Blev uttråkad av min gamla blogg, där stod en massa gammal o tråkigt svammel så tänkte att jag skaffar mig en ny.
Kanske jag orkar hålla igång och skriva mer regelbundet nu än vad jag gjorde förut.

Allt förändras (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0